Verkooppunten Scratch Map

Verkooppunten Scratch Map

De scratchmap is briljant en verkrijgbaar bij diverse verkooppunten! Het is de perfecte manier om te pronken met waar je bent geweest op reis en tegelijkertijd je muur te versieren met een kleurrijke wereldkaart. Scratchmap is van een hoge kwaliteit, een massieve wandkaart met een gouden krasbare top folie laag. Ieder land onder de gelikte gouden laag heeft een kleur waardoor uw muur steeds mooier zal worden. Begin direct met het wegkrassen van alle plaatsen welke u heeft bezocht om de nieuwe met kleur en geografische details vormgegeven wereld onder de kraslaag te onthullen. Met de scratchmap heeft u de unieke persoonlijke wereldkaart in huis! Een geweldig cadeau bovendien om weg te geven. Dit ultieme reisgeschenk wordt geleverd in een gelikte mooie koker. Bestel hem nu!

Alle Scratch Map verkooppunten:

– Bol.com
– Cadeau.nl

– Ditverzintjeniet.nl
– Megagadgets.nl

Na onze backpack vakantie wilde we een leuke herinnering aan de muur welke ons aan de reis deed denken. Bij toeval zagen we de scratchmap, perfect! Ook echt een geweldig kado om te geven! Deze scratchmap is een must have voor iedere reiziger…

Bestel de Kurk Wereldkaart

Kurk wereldkaart

Bestel de Kurk wereldkaart >>

Overige Scratch Map, Kras Wereldkaarten, Travelogue Reisdagboeken:

Scratch map wereldkaart
Bestel de Originele Scratch Map >>
Travelogue reisdagboek met kaart
Bestel het Travelogue reisdagboek >>

Bestel de Scratch Map Nederland >>


Over scratchmaps.nl
Op scratchmaps.nl tref je informatie over de Scratch Map producten van Luckies. Onder deze producten uiteraard de populaire kras wereldkaart, de Europa en VS versies evenals de Kurk wereldkaart.