Scratch map kopen

Scratch Map kopen

De wereld kraskaart is je persoonlijke wereldkaart. Een leuke poster die is ontworpen om van te genieten én om uw reis te herinneren in een unieke stijl. Een onvergetelijke eye-catcher!

Koop direct bijMegagadgets.nl | Bol.com
Scratch map originele versie

Originele Scratch Map Wereldkaart Kraskaart

– Afmeting: 81.9 x 58.2
– Inclusief koker
– Goudkleurige kraslaag
– Full color wereldkaart onder kraslaag
– Ideaal kado!

Koop uw Scratch Map bij Megagadgets of Bol.com

De Scratch Map is het middelpunt van de aandacht in iedere kamer

De Scratch Map trekt in uw huis meteen de aandacht. Wanneer mensen een kamer binnenkomen en de prachtige wereldkaart aan de muur zien hangen zullen zij direct vragen wat voor kaart dit is. Iedereen kan direct zien hoe u gereisd heeft in de meest opvallende manier. Dit is verreweg ‘s werelds meest unieke geschenk voor een meer dan betaalbare prijs!

Kras wereldkaart ofwel de scratch map

De Scratch Map is een leuke poster welke is ontworpen om van te genieten en om uw reis herinneren in een unieke stijl in huis te halen. Gemak staat voorop, ga zitten aan een tafel, rol de Scratch Map uit en start met het krassen. Tijdens het krassen van de gouden top folielaag verschijnt een hele nieuwe heldere en kleurrijke wereld, met alle plaatsen waar je bent geweest. U kunt uw globetrottende expedities trots inlijsten bij u thuis of op het werk. De Scratch Map verdient om ingelijst te worden, zo maakt u de prachtige wereldkaart nog mooier! Na de vakantie voorpret heeft u straks bij thuiskomt wederom pret doordat u op ieder tijdstip kunt starten met krassen. Na iedere vakantie, weekendje weg, huwelijksreis of backpacken vakantie verrijk je je muur weer met iets meer kleur. Een echte eyecatcher voor iedere reiziger die uw persoonlijke reisverhaal weergeeft.
Scratch map geleverd in een originele koker

Liever een Kurk Wereldkaart?

Bekijk hier de Scratch Map Nederland, Kurk Wereldkaart, het Travelogue Reis Dagboek of alle Verkooppunten.

Over scratchmaps.nl
Op scratchmaps.nl tref je informatie over de Scratch Map producten van Luckies. Onder deze producten uiteraard de populaire kras wereldkaart, de Europa en VS versies evenals de Kurk wereldkaart.